Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
    Menu Close
    RSS

    Blogindlæg fra juli 2019

    Jeg har fået rotter – hvad gør jeg?
    Har du fået ubudne gæster - rotter? Læs her, hvad du skal du skal gøre, hvis du har fået rotter - inden rotterne gør stor, dyr skade på dit kloaksystem.
    Dræn omkring hus
    Oldebjerg tilbyder alt, hvad du skal bruge til at lægge dræn omkring dit hus. Det kan være en god idé at lægge dræn, hvis du har problemer med fugt i kælderen eller soklen. Læs mere om hvilke produkter, vi tilbyder, her.
    Letvægtsdæksler, topringe, brøndringe og kegler
    Oldebjerg tilbyder et udvalg af lette dæksler i enten genbrugsplast eller SG-jern. Vi sælger bl.a. letvægtsdæksler til folk, der har gamle, tunge betondæksler på deres brønde. Så kan man selv løfte dækslet af og holde øje med brønden. Desuden fører vi også et stort udvalg af topringe, brøndringe og kegler i genbrugsplast, som er lette, således du nemt kan udligne niveauforskellen mellem terræn og brønd. Deres lave vægt gør, at du selv blot kan lægge ringene eller keglerne ovenpå brønden og evt. lægge et letvægtsdæksel ovenpå.
    Regnvandshåndtering – spar på miljøet
    Hos Oldebjerg tilbyder vi mange miljøbesparende løsninger til eks. at genbruge regnvand eller at nedsive regnvand til grundvandet. Der er utrolig mange fordele ved at genbruge regnvand, idet du kan spare på grundvandet og dermed miljøet og dine penge. Her vil vi skrive lidt om hvilke muligheder, vi tilbyder inden for regnvandshåndtering.