Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close
  RSS

  Blog

  Har du byggeprojektet? Så har vi alt til det gode fundament
  Vidste du, at vi hos Oldebjerg kan levere materialer til byggeprojekter? Vi er leveringsdygtige i bl.a. færdigbeton, armering, blokke, isolering og fliser.
  Oldebjerg holder stadig åbent men med visse forholdsregler

  corona åbent Oldebjerg

  Få god økonomi i dine dræn | Drænkursus 26. februar 2020
  Er du landmand og vil vide mere om dræning? Tag med på drænkursus og bliv klogere på bl.a. økonomi og vedligeholdelse - læs mere her og tilmeld dig.
  Undgå oversvømmelse af kælderen med et højvandslukke
  Slip for oversvømmelse af kælderen med et højvandslukke! Når der regner stærk udenfor sker det tit, at kloakkerne ikke kan følge med. Dette kan resultere i oversvømmelse af kælderen. Hvis man har en gang prøvet at have ildelugtende kloakvand i kælderen ved man hvor ubehageligt det er. Men løsningen er simpel med et højvandslukke.
  Nyt støbejernskatalog - se vores store udvalg af brøndgods
  Klik på billedet og se vores store udvalg af karme, dæksler, riste, kuppelriste, rendestenskarme, skjulte brønddæksler samt topringe, karme og dæksler i genbrugsplast i vores nye støbejernskatalog
  Faskiner, regnvandskassetter og regnvandstunneller
  En faskine, regnvandskassette eller regnvandstunnel er en art hulrum, der graves ned i jorden. Du kan aflede regnvand fra eks. tage til kassetten, som derefter stille og roligt vil sive ned i grundvandet. Dermed kan du være med til at nedsætte belastningen på kloaksystemet. Det er også en miljøbevidst løsning, da der med en regnvandstunnel udledes mere vand til grundvandet.
  Jeg har fået rotter – hvad gør jeg?
  Har du fået ubudne gæster - rotter? Læs her, hvad du skal du skal gøre, hvis du har fået rotter - inden rotterne gør stor, dyr skade på dit kloaksystem.
  Dræn omkring hus
  Oldebjerg tilbyder alt, hvad du skal bruge til at lægge dræn omkring dit hus. Det kan være en god idé at lægge dræn, hvis du har problemer med fugt i kælderen eller soklen. Læs mere om hvilke produkter, vi tilbyder, her.
  Letvægtsdæksler, topringe, brøndringe og kegler
  Oldebjerg tilbyder et udvalg af lette dæksler i enten genbrugsplast eller SG-jern. Vi sælger bl.a. letvægtsdæksler til folk, der har gamle, tunge betondæksler på deres brønde. Så kan man selv løfte dækslet af og holde øje med brønden. Desuden fører vi også et stort udvalg af topringe, brøndringe og kegler i genbrugsplast, som er lette, således du nemt kan udligne niveauforskellen mellem terræn og brønd. Deres lave vægt gør, at du selv blot kan lægge ringene eller keglerne ovenpå brønden og evt. lægge et letvægtsdæksel ovenpå.
  Regnvandshåndtering – spar på miljøet
  Hos Oldebjerg tilbyder vi mange miljøbesparende løsninger til eks. at genbruge regnvand eller at nedsive regnvand til grundvandet. Der er utrolig mange fordele ved at genbruge regnvand, idet du kan spare på grundvandet og dermed miljøet og dine penge. Her vil vi skrive lidt om hvilke muligheder, vi tilbyder inden for regnvandshåndtering.